Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка БулфотоАз на тази Лаура Кьовеши й

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка БулфотоАз на тази Лаура Кьовеши й
Коментари Харесай

Райчев: На тази Кьовеши не й вярвам, дори ако ми каже колко е часа

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Булфото

Аз на тази Лаура Кьовеши й нямам никакво доверие. Дори не бих й повярвал, в случай че я запитвам какъв брой е часа. То е явно, че нашите не са пратили подобаващи хора, връзкарска история е било, с цел да може някакви хора по роднинска и другарска линия да взимат едни огромни евра. Но тя в Румъния правеше единствено едно - да арестуваше политическите съперници на Америка  и не направи нито едно действително следствие, а направи единствено едно показно на арести антируски и антилеви. Това събитие чисто локално, особено за Балканите, беше оповестено за огромната велика представителка на демокрацията. Не е правилно. Това е цирк, политически. Това наподобява на нашата Георгиева, която я сложиха, с цел да прецака Ирина Бокова. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Андрей Райчев.

Затова на Кьовеши безусловно не й имам вяра, като споделя, че седем от десетте български претенденти са неприятни. Смятам я за.... айде, няма да споделям, че да не вземе да ме осъди, довърши Райчев. 

Не й имам вяра на Кьовеши, тъй като нямам доверие, че с обвинявания се реализира напредък, разяснява на собствен ред Харалан Александров. Цялата превъзбуденост към прокуратурата, към основния прокурор е нездрава, добави той. Същото се случваше с българските оферти за еврочиновници, за европроекти. Този вид спор на културите се случва в този момент, както и преди 10 години, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР